Capitan calzoncillos, el libro img22

Capitán calzoncillos y el perverso profesor pipicaca

Llibres infantils

Com ja hem comentat en altres ocasions, introduir als nostres petits en el meravellós món de la lectura és una activitat que els aporta una quantitat immensa de beneficis, no només a nivell intel·lectual amb el desenvolupament del llenguatge, l’escriptura i l’adquisició de vocabulari, també a nivell emocional ja que desperta la seva creativitat, imaginació i la diversió de viure nombroses aventures a través dels personatges d’un llibre sense moure de la seva llar.

Cada llibre, com molts l’anomenen, és un bitllet a qualsevol part del món o, fins i tot, a llocs on mai es podria viatjar físicament ja que només existeix en un racó de la nostra imaginació.

Capitan calzoncillo, literatura infantil

En el cas dels nostres fills i filles, cal ser meticulós amb el tipus de llibre que triem per a ells, tant perquè estiguin específicament dirigits al rang d’edat dels nostres petits, així com de la temàtica que tracti ja que cada llibre de lectura infantil està enfocat a que la història del mateix eduqui, de manera divertida, els nostres fills en algun aspecte en concret. D’aquesta manera, pots trobar llibres que els ensenyi la importància del respecte als altres, a superar les pors infantils o el concepte de compartir, entre molts altres.

En aquesta ocasió, Little Hero vol posar a la vostra disposició el llibre “El Capità Calçotets i El Pervers Pla del Professor Pipicaca” de Dav Pilkey, un llibre amb una gran càrrega d’humor i que intenta inculcar en els nostres petits la importància que, en alguns casos, per superar les dificultats cal saber treballar en equip.

Llibres per nens, el capitan calzoncillos

Aquest llibre pertany a una sèrie de llibres d’aventures els protagonistes principals són Jorge i Berto, dos amics una cosa entremaliats que van crear al Capità Calçotets a través d’un experiment d’hipnosi fallit que li van realitzar al director del seu col·legi.

Per la seva banda, el professor Pipicaca és un científic i inventor provinent del planeta Terraboba, un lloc on s’imposen noms ximples a tots els seus habitants. El professor Pipicaca entra a treballar a l’escola de Jorge i Berto i, cansat de les seves burles, idea un pla de venjança en el qual pretén encongir a tota l’escola amb la seva malèfica arma de encongir. Així comença una nova missió per a Jorge, Berto i, per descomptat, el Capità Calçotets.

“El Capitán Calzoncillos y El Perverso Plan del Profesor Pipicaca” està indicat per a nens entre 5 y 8 anys.

Et pots descarregar aquesta  IMATGE per colorejar.

El pots trobar a AMAZON al millor preu:


Lista de precios: EUR 4,85 EUR
De nuevo: EUR 4,61 EUR En Stock
De ocasion: EUR 14,13 EUR En Stock

Shares