Com funciona Little Hero?

PANELL per PARES

Si et dones d’alta gratuïtament a la web de Little Hero App, tindràs accés a un PANELL DE CONTROL PRIVAT des del qual podràs crear i gestionar les missions que vols assignar al teu fill.

APP per als NENS

LITTLE HERO APP et permet descarregar una aplicació per tablet des de la que el teu fill gestionarà les seves missions de manera autònoma. Frank i Gina l’acompanyaran a l’hora de realitzar-les.

WEB de MISSIONS

Al web de MISSIONS trobaràs suggeriments sobre missions avalades per experts o recomanades per diferents empreses, que podràs aplicar directament o utilitzar com a inspiració per les teves pròpies propostes.

Responsive-showcase-presentation2

Little Hero App és una plataforma pedagògica gratuïta que vol ajudar a fomentar en el teu fill la cultura de l’esforç a través del reforç positiu. Persegueix tres objectius fonamentals: consolidar els hàbits saludables de l’infant, reforçar els seus valors i ensenyar a gestionar eficaçment el temps. I ho fa convertint en joc les tasques domèstiques.

Amb l’ajuda de Frank i Gina, podràs transformar les tasques del teu fill en atractives missions, per les que el nen rebrà una recompensa si les compleix. Vosaltres mateixos recordareu conjuntament tant les missions a realitzar com les recompenses a obtenir.

Aquesta original negociació et permetrà estrènyer la relació amb el teu fill. Tots dos gaudireu de beneficis amb l’experiència: tu podràs descobrir i conèixer millor els talents del petit, i el teu fill aconseguirà aprendre i adquirir hàbits mentre es diverteix.

Shares