Etiquetas para marcar la ropa img23

Etiquetes per marcar la roba

Etiquetes escolars per a nens

Marcar roba de nens et donarà l’oportunitat d’ensenyar als teus fills costums que els seran útils a mesura que vagin creixent. Per començar, aprendran que les coses tenen un valor i han de cuidar-les. Moltes vegades no són conscients de l’esforç que fan els pares per donar-los tot el que necessiten, i més d’una vegada vénen del cole sense la jaqueta o així per l’estil.

A més aprendran a ser ordenats, ja que en la missió que et proposem el teu fill haurà de ajudar-te en alguna cosa molt especial …

Aquesta missió té dues parts. La primera consisteix a comprar junts les etiquetes per a nens. A vegades tenim la temptació de fer nosaltres les coses perquè acabem abans, però si deixes que els petits de la casa participin en el procés aprendran que tot té un preu i que han de valorar el que tenen.

Perquè sigui divertit, et proposo que busquis etiquetes per marcar roba de nens a STIKETS, les etiquetes són personalitzables, de colors i amb dibuixos; si feu la compra junts, els teus nens poden triar el model que més els agradi. A més veuran el preu dels diferents productes i tindran més cura quan les utilitzin. D’altra banda, en tractar-se d’una compra en línia, els ensenyaràs a utilitzar bé Internet.

Si se senten part de la missió, serà més fàcil que compleixin amb la segona part: posar en cada peça la marca roba de nens. Aquí haurà de decidir en quina part de la roba van les etiquetes. Com que són molt fàcils de posar, pot fer-ho ell mateix. Per finalitzar, haurà de ajudar-te a guardar la roba al seu lloc. Tot un èxit, s’haurà guanyat una recompensa!

Aquesta missió porta més temps quan el teu fill comenci a anar a l’escola cada any, ja que haurà de marcar tot el marterial. Donat el treball que suposa, tenir en ment una recompensa especial l’ajudarà a treballar amb més ganes.

Quan compris les etiquetes, inclou en la comanda polseres identificatives. Si col · labora al llarg de la missió posant les etiquetes per marcar roba, organitza una excursió amb els seus amics. A més serà una bona ocasió per estrenar les polseres que li farà molta il · lusió.

El procés de compra: Perquè aprenguin a utilitzar la pàgina web és millor que participin activament en la compra de les etiquetes per a nens. Deixa que senten davant de l’ordinador i vagin provant les diferents opcions a veure quin els agrada més.

Un cop tinguis les etiquetes a casa: Si tens molta roba per marcar, fes un descans a meitat de la feina. Així se’ls farà més entretingut. Cada any estaran esperant al dia de les etiquetes de marcar roba.

Entra ara al web de STIKETS i aconsegueix un fantàstic descompte:

Shares