tienda-on-line-fruta img5

Fruita saludable

La millor fruita fresca a casa

Com a pares, coneixeu la importància de la fruita en la dieta dels nens. La majoria de les vitamines i minerals perquè creixin forts i sans depenen de la classe de fruites que mengen i de la quantitat.

Però sempre no és fàcil, els petitons de vegades es resisteixen als nous sabors. Com aconseguir que els nens mengin fruita? Necessites una missió atractiva, perquè a més de raons, ha de ser divertit per a ells.

Comprar Fruta online

La missió és aconseguir que els teus fills mengin 3 peces de fruita cada dia. Una recepta amb fruita per a nens és l’ideal, però vés amb compte no siguin tot postres i dolços. És millor incloure-les en l’esmorzar o el berenar.

Però, com aconseguir que els nens mengin fruita cada dia? Tracta de substituir la brioixeria per fruites dolces. Comença explicant la piràmide dels aliments, i que per no estar malalt ha de menjar bé.

Encara si ho entén, no serà fàcil. Has de convertir-lo en un joc per al teu fill. Et proposo aquesta caixa de fruita tan divertida.

Vive la Fruta saludable

El format, els dibuixos i els colors són molt atractius per als nens. Podeu fer junts la compra per internet, així estarà esperant que arribi la caixa de fruita. Segur que vol estrenar de seguida, ja tens la primera del dia.

T’aconsellem que no amaguis la caixa i que la tinguis a la vista i a una alçada que el teu fill pugui servir ell mateix. Si ha de demanar-te una poma potser desisteixi, però si pot agafar-ne una sense ajuda si més no te n’adonis estarà menjant sa.

Com l’objectiu de la missió és que adquireixin un hàbit diari, la recompensa no pot ser contínua. Unes postres especialment el cap de setmana seria la recompensa perfecta. Per seguir la línia d’alimentació saludable i que aprenguin la importància de la fruita en la dieta dels nens, pots buscar un pastís especial de fruites.

tienda de fruta niños

Una recepta amb fruita per a nens, que pot incloure algunes de les fruites que vénen a la caixa. Segons quants sigueu a casa, potser al cap de la setmana hagi sobrat alguna. Per què no utilitzes aquestes peces de fruita per a les postres especial?

Si no trobes cap recepta amb aquesta fruita, pots fer unes broquetes amb gelat, o un divertit pijama. Com més casolanes siguin les postres, millor.

Des Little Hero et recomanem aquesta CAIXA ESPECIAL PER NENS de la millor botiga en línia de fruites. Amb aquesta caixa familiar de fruita fresca de temporada els millors experts en fruites escolliran les millors per a la família i te les portaran directament a casa.

tienda-de-fruta-vive-la-fruta-familiar

Shares