Blond kid girl showing a beach plant with sand in hands img23

Hort Urbà

Hort Urbà KIT per a nens

Ocupar de la cura d’alguna planta pot ser una experiència molt enriquidora per al teu fill. A més d’oblidar de televisors o videojocs per una estona, podrà adquirir coneixements sobre la naturalesa de forma amena. Estar en contacte directe amb les plantes, examinar de prop, tocar-les, olorar, embrutar-se les mans amb la terra … Tot això constituirà un aprenentatge pràctic que el nen veurà com diversió, no com a obligació.

Us presentem SEED BOX és una petita taula de cultiu, ideal per a totes les família, aquests horts urbans compten amb tot el necessari per plantar les teves espècies favorites a casa.

En fer-se càrrec d’una planta, s’habituarà a assumir responsabilitats i descobrirà la necessitat de ser pacient i constant. Comprovar els resultats del seu treball a mesura que la planta creix li farà sentir-se orgullós.

Si us animeu a muntar un hort urbà a casa, podràs aprofitar per ensenyar al teu fill nocions sobre l’origen de les fruites i verdures, sobre la seva cura i fins i tot sobre agricultura ecològica. A més, el nen tindrà l’oportunitat de menjar el fruit del seu treball, per tant la seva satisfacció serà més gran.

Huerto Urbano Familiar

SEED BOX KIT

El teu fill pot implicar-se en aquesta tasca, amb diferents graus de responsabilitat, a qualsevol edat. Regar, recollir fulles seques o arrencar males herbes si és petit; ocupar de la cura íntegre de la planta, des de la seva sembra fins que doni els seus fruits, si és més gran.

Aprofita per instruir el nen: ensenya-li el nom de cada planta (pots indicar-ho amb cartellets escrits), les cures que necessita, com s’utilitzen les eines … Perquè li sigui fàcil recordar-ho, mostra-li com es fa mentre l’hi expliques.

Hort urbà per nens

HORT A CASA

Pots animar a realitzar activitats associades a la cura de les plantes. Per exemple, dibuixar, anotar els seus progressos en un diari o jugar a veig veig amb l’entorn.

Des Little Hero podeu aconseguir el vostre KIT D’HORT A CASA al millor preu, si poseu el el codi HEROES a la BOTIGA ONLINE, aconseguireu el vostre SEED BOX amb un 20% de descompte directe!

Cupon descuento Huerto Urbano

Shares