Vocabulario-en-inglés img23

Anglès per nens

Per a un nen aprendre anglès o un altre idioma estranger pot ser tot un repte. Avui en dia és més necessari que mai que els nostres fills estiguin preparats per a una carrera professional d’èxit, i l’anglès per a nens no pot faltar en la seva formació.

Hi ha dos factors principals perquè una llengua no s’oblidi: practicar freqüentment, i aprendre anglès des de molt aviat. Com més aviat comenci el teu fill a parlar anglès, més fluïdesa tindrà i conservar aquests coneixements per més temps.

Com pots aconseguir que els nens aprenguin anglès alhora que es diverteixen?

ingles con niños

Anglès per a nens

Perquè els nens siguin constants cal plantejar les activitats de forma atractiva i variada. Amb els idiomes passa el mateix, l’anglès per a nens ha de ser un joc.

Et presentem una tècnica molt efectiva que ajuda els nens a aprendre anglèsHelen Doron English. A través del joc i la música, fins als més petits comencen a utilitzar en el seu dia a dia expressions de l’anglès, i a relacionar la fonètica amb l’escriptura. Aquest mètode és per a nens a partir dels 3 mesos, el que permet als nens i nenes aprendre molt, d’una manera molt intuïtiva i gairebé sense esforç. El mètode que apliquen a Helen Doron English és un mètode similar a l’aprenentatge de la llengua materna, on els nens i nenes aprenen un de manera natural a través del joc adaptat a l’edat de cada nen.

Com saps, l’anglès no és com l’espanyol, que es llegeix igual que està escrit. La lectoescriptura és una part essencial, cal potenciar-la de manera que al teu fill li agradi. L‘anglès per a nens de Helen Doron English fa que als nens els agradi aprender inglés. Quan aconsegueixes que li agradi, ja has complert la missió.

Aprendre anglès, més enllà de l’idioma

El mètode  Helen Doron English vá més enllà de l’idioma. Aprendre a parlar una altra llengua obre la ment a noves cultures, costums i formes de pensar. Quan el teu fill comprèn que diferents maneres de veure les coses està ansiós per aprendre. Els inculca valors que li serviran tota la vida.

niña aprende ingles

A més, aquesta forma tan divertida d’aprendre coses noves millora el seu rendiment escolar fins i tot en altres matèries. Descobreix noves formes de relacionar la informació i fa que li agradi estudiar.

A més a Helen Doron també ens proporcionen una sèrie d’eines complementàries perquè els nostres fills aprenguin anglès:

Helen Doron Radio, és una emissora en anglès que escolten adolescents de tot el món.

Helen Doron Radio

 

 

 

 

 


First Words in English with Flupe
,són una sèrie d’APPS per tablet i mòbil

 

helendoron app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El resultat no pot ser millor: el prepares per a la seva vida professional i ajudes al teu fill a ser més obert. Què et sembla aquest mètode d’anglès per a nens? Prova-ho, veuràs com val la pena.

Shares