juego-educativo-brian-box img6

Jocs educatius angles Brian Box ABC

icon4

Jocs per aprendre – Brain Box ABC

L’etapa del desenvolupament cognitiu dels més petits de casa nostra és sempre un tema molt important ia tenir en compte. Lògicament, com a éssers humans, el desenvolupament cognitiu es fa de manera natural però, segons pedagogs i psicòlegs, és molt bo que l’entorn del nen o la nena estimulin aquest procés.

El desenvolupament d’habilitats com ara la memòria, el llenguatge, l’atenció, la percepció, la resolució de problemes i, així, fins a un llarg etcètera, són bàsiques en aquesta etapa que comentem.

Aprender inglés jugando

A més, sempre sorgeixen afegits a tot aquest procés, els temps canvien i, amb ells, la nostra forma d’adaptació al medi també ho fa. Ara per ara, tots els pares tenim molt present que l’aprenentatge d’altres idiomes als nostres petits s’ha convertit en una necessitat primària i així es fa palès en el gir que s’ha produït en la majoria d’escoles o, fins i tot, escoles bressol que han renovat i s’han convertit en bilingües.

Però, tot i que el programa educatiu dels nostres fills i s’ocupi d’aquesta necessitat, també és essencial que aquest aprenentatge es vegi reforçat a casa, a més, sent conscients que, com menor és l’edat del nen o la nena, més capacitat d’aprenentatge i d’assimilar conceptes tenen.

D’altra banda, en segons quines edats, la capacitat de concentració d’un nen és molt dispersa i que una de les poques formes d’arribar fins a ells i mantenir atents és a través de jocs.

Juego en inglés para niños

És per això que a Little Hero us volem presentar “Brain Box ABC“, un joc, per a nens a partir de 4 anys, que reuneix aquests tres punts bàsics que hem comentat, el desenvolupament de la capacitat cognitiva, el reforç i aprenentatge de un idioma, en aquest cas l’anglès, i, per descomptat, la captació de l’atenció a través del joc.

Brain Box ABC consisteix en una sèrie de cartes de l’A a la Z en les que d’una banda ens mostra un conjunt d’objectes que comencen per la lletra de la carta en qüestió i van acompanyades del seu nom escrit, mitjançant el rellotge de sorra , que ve amb la caixa, el petit observar aquests dibuixos, passat el temps, la carta serà girada i, tirant el dau, se seleccionarà una de les preguntes que vénen en l’altra cara de la carta i que tenen referència a les imatges que ha hagut de memoritzar.

Brain Box ABC ajuda el nen a desenvolupar la seva memòria, a llegir en anglès, a aprendre vocabulari anglès i la seva gramàtica, a més que, per descomptat, la diversió està assegurada.

Lo puedes encontrar en AMAZON al mejor precio:


Lista de precios: EUR 11,74 EUR
De nuevo: EUR 11,74 EUR En Stock
De ocasion: Fuera de Stock

Shares