Què és Little Hero?

Si gaudeixes amb el teu fill, segur que hi ha una bona connexió amb ell i compartiu bons moments. Saps l’important que és exposar-lo a diferents activitats per esbrinar el que li agrada i que desenvolupi en el possible les seves diferents capacitats, encara que  coneixes bé la dificultat d’organitzar i d’arribar amb temps a tots els compromisos.

Segurament t’has preguntat alguna vegada quins canvis concrets en les rutines del teu fill causarien una gran diferència en el seu dia a dia i també en la dinàmica familiar.

Little Hero App està dissenyada per facilitar tres èxits fonamentals en l’educació del teu fill:

Frank i Gina, els herois de Little Hero App, cooperaran amb tu en l’entrenament i l’habilitat del teu fill amb l’autonomia i la responsabilitat en les seves activitats. D’una manera molt amena, t’orientaran i monitoritzaran la vostra progressió implicada en l’assoliment dels objectius personalitzats del nen. T’ajudaran a concretar, en objectius realistes per a l’edat del teu fill, aquells comportaments adequats que decideixis com importants d’acord als teus valors personals..

Aprendre jugant

És indispensable educar el teu fill a partir d’un plantejament conscient i integral de les seves necessitats, tenint present el seu procés maduratiu per aprendre a conviure i el temps necessari per integrar les pautes que li facin autònom.

Frank i Gina t’ajudaran a aconseguir-ho mitjançant dos potents incentius: el poder de la connexió i el joc. Et guiaran perquè defineixis amb el teu fill les missions a emprendre i les desglossaments en tasques assequibles i clares que facilitaran la seva realització. Podràs estimular al nen amb la teva aprovació i reconeixement tàcit, bé sigui per l’esforç realitzat, el resultat obtingut, la intencionalitat, l’après per error … Tot això, en qualsevol cas, educatiu.

Little Hero App et facilitarà un enfoc orientat als resultats desitjats a través d’un mètode d’aprenentatge continu. En primer lloc, valorant el mèrit del teu fill en les coses que fa, les idees que té, els sentiments que mostra … En segon lloc, reflexionant amb ell sobre les missions importants d’aconseguir.

Aconseguireu que progressar en l’estratègia i la consecució d’etapes de la missió sigui divertit. Podràs plantejar al nen nous reptes o ensenyar a optimitzar processos. Li permetràs sentir-se un veritable heroi.

 

Anna M. Sells
Psicóloga y coach
Colaboradora de Little Hero App

Shares