Una aventura en familia img6

Una aventura en família

“Explora la natura “amb Kiddy ‘s Box

Segur que tots els aquí presents coneixen el terme “regala experiències“, tot i així, per als que encara no ho saben o no el coneixen sota aquesta terminologia, us expliquem que regalar experiències és una nova forma de regal que va revolucionar el concepte de regal que fins llavors teníem, canviant el típic regal físic per una experiència que fa que el regalat es prolongui en el temps en la nostra memòria.

Tot aquest tipus d’experiències estan pensades per a persones adultes, però, tots els que tenim nens a casa, accedir a aquest tipus d’experiències, es torna, si més no, complicat.

És per això que Kiddy ‘s Box ha desenvolupat tot un pla d’experiències destinades a que siguin compartides per pares i fills a través de les seves caixes d’experiències en diverses temàtiques.

aventura en familia

A Little Hero volem parlar d´una d’aquestes Kiddy ‘s Box com a recompensa a les activitats dels nostres fills, box “Explora la natura“.

Aquest Kiddy ‘s Box conté més de 86 experiències a escollir que tenen relació directa amb la naturalesa, una cosa molt important per al desenvolupament emocional dels nostres petits ja que, a través d’activitats divertides per a ells, els fem conscients de la naturalesa que els envolta, inculcant en el seu comportament el respecte al medi ambient, fent que prenguin contacte d’una manera directa amb els elements que componen la natura, molt important per a nens el procés de creixement ho viuen gairebé per complet en ciutat, a més d’eliminar algunes pors innats, propis de l’edat, a certs animals o insectes.

regala experiencias en familia

La manera de funcionament d’aquestes caixes d’experiències és molt senzill. Al costat de la caixa que, posteriorment, pot ser utilitzada perquè el nen o la nena guardin els seus objectes de valor, ve una polsera de silicona, una guia d’activitats i una targeta regal.

Simplement, hauràs de triar l’experiència que més us agradi dins de la guia d’activitats, fer la reserva de la mateixa en el dia i l’hora que més et convingui, col · locar al canell del teu petit la polsera com a símbol d’un dia de activitat especial i, lliurar la targeta de regal al centre escollit el dia de l’experiència.

A més, a Little Hero estem d’enhorabona i, per a tots aquells que ho desitgin, poden utilitzar el codi promocional “LITTLEHERO” en el moment de la compra amb el que les despeses d’enviament seran gratuïtes.

promocion kiddys box

Disfruta de una experiencia inolvidable con tus pequeños gracias al pack Kiddy’s Box “Explora la naturaleza”.

 

 

Shares