Visita GRANJA AVENTURA PARK img23

Visita a la granja

icon4

Visita GRANJA AVENTURA PARK

Els nens estan acostumats a tenir cura de certs animals com són els gatets, un gos o ocells. Són animals amb els que poden relacionar-se amb certa freqüència. Però quan es tracta d’animals de granja, cada nen té una reacció diferent. Alguns senten por, en canvi altres són tan curiosos que s’acosten massa, o no tenen les precaucions que haurien.

Programa una visita a una granja que els ajudi a superar aquestes dificultats crearà un vincle molt especial entre pares i fills.

Visita a la granja

És important que des de petits aprenguin a tractar els animals amb respecte i que tinguin cura el medi ambient. Així desenvoluparan el sentit de la responsabilitat.

El millor lloc per complir la missió és Granja Aventura Park. Està pensada perquè els nens es relacionin amb els animals, fins i tot poden tocar-los i donar-los menjar. Això és un plus si encara són petits: els ajuda a desenvolupar la motricitat, controlant els moviments i la força. La zona d’animals exòtics farà d’aquesta aventura en família un dia inoblidable. També aprendran que la naturalesa té uns límits que hem de respectar.

A més, les instal · lacions de Granja Aventura Park estan preparades perquè s’ho passin d’allò més bé. Hi ha zona de pícnic i jocs per a nens de totes les edats. Els monitors estan especialitzats en nens, aprendre i créixer serà divertit.

Premia els teus fills en els circuits d’aventura als arbres per a infants

Un día en familia en la granja

Planeja l’excursió amb els teus fills, marca el dia en el calendari i parla’ls del que veuran. D’aquesta manera despertaràs el seu interès pels animals, estaran esperant la visita a Granja Aventura Park.

Fixa’t bé en els animals que els atrauen i després d’aquesta aventura en família, busqueu més informació. Deixa que triïn ells els llibres, potser en una llibreria o per internet. Fer coses junts reforçarà la vostra relació i contribueix a una bona comunicació.

Des Little Hero et proporcionem un descompte, imprimeix aquest cupó, presenta’l a les taquilles de GRANJA AVENTURA PARK i aconsegueix un 20% de descompte directe en el preu de l’entrada.

 

 

Shares