Blond kid girl showing a beach plant with sand in hands img22

Literatura per nens – Jo mataré monstres per tu

icon4

Llibres per nens – Jo mataré monstres per tu.

Hi ha un estudi que ens exposa que els terrors nocturns o malsons, comú en la majoria dels nens i nenes, comencen a fer-se presents al voltant dels 2 anys i es tornen habituals entre els 3 i els 6 anys. Lògicament, això és un estudi que no té per què complir-cas per cas, hi haurà nens i nenes que ho experimentin a una edat més primerenca o més tardana o, fins i tot, mai.

Libro infantil Yo matare monstruos por ti

El que si és cert que són pocs els casos de nens o nenes que no manifesten certa inquietud o por a l’hora d’anar al llit a dormir, sobretot, a la nit. Això fa que la tasca de ficar al llit als nostres petits es torni, en algunes ocasions, un treball difícil.

Un dels mètodes més eficaços per aplacar aquests terrors nocturns és entrar en una rutina amb els nens i nenes de lectura abans d’anar al llit en companyia dels pares. Una activitat que, a més d’estrènyer llaços entre pares i fills, ajuda a calmar la possible ansietat del petit facilitant el seu camí cap al somni.

Per això, a Little Hero, recomanem un llibre per a nens i nenes a partir de 6 anys que, precisament, tracta el tema de les pors nocturns des d’un punt de vista infantil per combatre’l.

Libro infantil Yo matare monstruos por ti

El llibre “Jo mataré monstres per tu” de l’autor Santi Balmes ens trasllada a la història d’una nena, Martina, que té por a dormir ja que creu que sota terra hi ha un món de monstres invertits i, si tots es posen d’acord en saltar al mateix temps, el sòl es trencarà i es la portaran al seu món on la obligaran a caminar del revés.

Paral · lelament, explica la història d’Anitram, un monstruita de color rosa que tem a un món d’humans invertits també. Gràcies a la figura de suport dels seus pares, les ganes de vèncer les seves pors i coneixent l’una a l’altra, aconsegueixen trencar la barrera del desconegut endinsant cadascuna en el món de l’altra i poder dormir agafades de la mà.

Jo mataré monstres per tu” ajuda als més petits de casa nostra a aprendre a lluitar contra l’irracional por al desconegut. A més, compta amb un llenguatge molt senzill per a la comprensió dels nens que es complementa a la perfecció amb les il · lustracions de Lyona que mantindrà al petit o la petita submergits en la lectura.

El pots trobar a AMAZON al millor preu:


Lista de precios: EUR 13,50 EUR
De nuevo: EUR 12,82 EUR En Stock
De ocasion: EUR 63,23 EUR En Stock

Shares